24/7/2019 Δημιουργία Kids Club

564

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι χαρά μα πάνω απ’ όλα είναι για ΟΛΟΥΣ. Mέσα σε αυτά τα πλαίσια, η Συνέλευση του ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 τον Ιούλη του 2019 πήρε την απόφαση δημιουργίας Kids Club, στα πλαίσια των ευρύτερων αλλαγών που εγκρίθηκαν στη δομή των μελών.

«Όπως πέρσι έτσι και φέτος θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να είναι κοντά σε αυτή την τεράστια οικογένεια του “Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοια 1948”. Με τη δημιουργία του Kids Club φέτος ευελπιστούμε οι μικροί μας φίλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και την ιδέα αυτή», ανάφερε στις 24/7/2019 η ανακοίνωση του σωματείου μας που δημοσιοποιούσε τη δημιουργία του Kids Club.

kids club omonoia

Όλα τα παιδία κάτω των 12 ετών μπορούν να εγγραφούν μέλη του Kids Club με ετήσια συμβολική συνδρομή 9 ευρώ. Μαζί με την καταβολή της συνδρομής, οι μικροί μας φίλοι λαμβάνουν δωράκια που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα μέλη του Kids Club. Για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020 πήραν κονκάρδα και τετράδιο με το logo του Kids Club. Oι πρώτες εγγραφές παιδιών άρχισαν στις 26/7/2019 στα πλαίσια της πρώτης ανοικτής προπόνησης της ομάδας για τη χρονιά και ο θεσμός του Kids Club ήρθε για να μείνει, αφού από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τα μικρά τριφυλλάκια!

SHARE