2/5/2018 Έκτακτη εκλογική συνέλευση ΑΣΟΛ

1380

Μετά από σωρεία λανθασμένων και αντικαταστατικών διαδικασιών για προώθηση ξεπουλήματος-ιδιωτικοποίησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣΟΛ, πραγματοποιείται στις 2 του Μάη του 2018 η έκτακτη εκλογική συνέλευση του σωματείου.

Παρά τις προειδοποιήσεις και την απόκαλυψη της αλήθειας από την «Πορεία Αλλαγής» (έλαβε 45%), υπερψηφίζεται κορδόνι ο κομματικός συνδυασμός που προωθεί τυφλά το ξεπούλημα προς εταιρεία του μη ΟΜΟΝΟΙΑτη Σταύρου Παπασταύρου, εξ ΗΠΑ ορμόμενου. H Θύρα 9 που ήταν η ραχοκοκκαλιά της «Πορείας Αλλαγή» καταγγέλλει για ακόμη μια φορά τα όσα εκτυλίχθηκαν (ανακοίνωση ΘΥΡΑ 9 – 6/5/2018).

Κι ενώ προεκλογικά ισχυρίζονταν ότι δεν χρειαζόταν καταστατική συνέλευση, μόλις στις 9 του Μάη το νεοεκλεγέν Δ.Σ. ανακοινώνει πλέον ότι είναι απαραίτητη η καταστατική συνέλευση! Γίνεται παραδοχή ότι θα ήταν παράνομη η συμφωνία με τον Παπασταύρου χωρίς καταστατική, αλλά και πάλι ακολουθούνται λανθασμένες διαδικασίες για απλή πλειοψηφία, αντί πλειοψηφίας 2/3. Με αυτό τον τρόπο κλιμακώνονται οι μεθοδεύσεις για το ξεπούλημα θέτοντας προ τετελεσμένων και κινδυνολογώντας.

Στις 14 του του Μάη η Γραμματεία της Θύρα 9 αποφασίζει αποχή από την καταστατική συνέλευση, την οποία χαρακτηρίζει φιάσκο. Παράλληλα ανακοινώνει Γενική Συνέλευση της Θύρα 9 παράλληλα με τη στημένη καταστατική συνέλευση στις 29 του Μάη. (ανακοίνωση ΘΥΡΑ 9 – 14/5/2018)

SHARE