10/2/2020 Ανακοίνωση δημιουργίας οικήματος με εθελοντική εργασία

542

Στις 10 Φλεβάρη 2020 το ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 ανακοινώνει τη δημιουργία οικήματος μετά από μεγάλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για την εξασφάλιση χώρου: «Υπόσχεση μας σαν Διοικητικό Συμβούλιο από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Λαϊκού μας Σωματείου ήταν να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον και κάθε χρόνο εκτός από τις αγωνιστικές επιτυχίες να μεγαλώνουμε και το Σωματείο μας. Το δικό μας οίκημα ήταν κάτι που όλοι μας ζητούσαν και είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε ότι έχουμε προχωρήσει σε συμφωνία και ήδη έχουν ξεκινήσει εντός του οικήματος εθελοντικές εργασίες». Όπως ανακοινώθηκε το οίκημα περιλαμβάνει ταβέρνα, γραφεία και μπουτίκ του σωματείου.

Παράλληλα επειδή το Από το Λαό για το Λαό δεν είναι απλά ένα σύνθημα, το σωματείο μας ευχαρίστησε τα μέλη που είχαν ήδη αρχίσει εθελοντική εργασίας και απεύθυνε κάλεσμα και σε άλλα μέλη συγκριμένων ειδικοτήτων να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η ανταπόκριση φυσικά ήταν θετική και το επόμενο διάστημα εντατικοποιήθηκαν οι εθελοντικές εργασίες στο οίκημα.

Στις 26/2/2020 το σωματείο μας με σκοπό την πλήρη διαφάνεια προκήρυξε προσφορές για το μπουφέ της ταβέρνας του οικήματος και ακολούθως προχώρησε σε όλες τις δέοντες ενέργειες, όμως η πανδημία του COVID 19 αναχαίτησε τον αρχικό προγραμματισμό για λειτουργία του οικήματος στις αρχές του Απρίλη.

SHARE